La CUP publica l'informe de transparència de l'exercici 2016

L'informe exposa les assistències dels càrrecs electes als òrgans de representació de l'Ajuntament i el Consell Comarcal, les retribucions percebudes en forma de nòmina, així com les assistències a altres òrgans de representació municipal per part de membres de la CUP (sense remuneració). A més, també s'exposen els ingressos i les despeses de l'assemblea local i el grup municipal.

Tal com ja es va realitzar l'any passat, i seguint el codi ètic de que es va presentar durant la campanya electoral, la formació presenta l'informe anual de transparència per a l'exercici 2016. Des de la CUP volem insistir una vegada més en la necessitat que la resta de regidors i regidores de Riudoms (i també els grups municipals dels quals formen part) informin als ciutadans dels ingressos derivats de l'activitat política.

 

Podeu descarregar l'informe clicant aquí

Pere Campíñez i Roser Torres reben 2156€ i 2480€, respectivament, per assistències a òrgans de govern de l'Ajuntament. A més, Pere Campíñez rep 9000€ del Consell Comarcal del Baix Camp en forma de nòmina per a una dedicació parcial del 12%. Ambdós regidors donen totes les retribucions a la CUP.