Moció de suport al regidor de la CUP a l'Ajuntament d'Alcover acomiadat de la seva feina

En el proper Ple Municipal del 5 de novembre, la CUP Riudoms presentarà una sèrie de mocions per a ser debatudes. Una d'elles serà una moció en suport a Josep M Trenchs, regidor de la CUP Alcover acomiadat de la seva feina. 

El passat 24 de maig, per voluntat popular, Josep Maria Trenchs va ser escollit regidor de la Candidatura d´Unitat Popular (CUP) a l´Ajuntament d´Alcover (l’Alt Camp).

En esdevenir representant de la ciutadania, el Josep Maria va sol·licitar a l´empresa una modificació de l´horari laboral per tal de poder compaginar la seva tasca professional amb la de càrrec electe.

El Josep Maria Trenchs treballa a l’empresa PGI SPAIN, ubicada al carrer Energia número 2 del Polígon Industrial la Drecera de la Selva del Camp (el Baix Camp), on treballava des de fa 6 anys.

Un dia abans de la seva pressa de possessió com a regidor, el 12 de juny a les 6 del matí quan acabava el torn de nit, l´empresa li va comunicar el seu acomiadament. 

En la barra lateral d'aquesta pàgina podreu trobar la moció

Si teniu propostes per fer-nos arribar mocions o preguntes per al Ple Municipal, no dubteu en fer-nos-les arribar a riudoms@cup.cat.

No es pot permetre que una persona sigui acomiadada per la seva implicació política.