Aturem el BCN World

Des de la CUP Riudoms, així com des de totes les CUP del Camp de Tarragona i des del Parlament, ens hem mostrat contraris a la construcció del macrocomplex turístic de BCN World. No creiem que aquest sigui el model turístic apriopat per les nostres comarques, a causa de la seva poca transparència en l'estat del projecte, dels impactes ecològics de la seva construcció, de la precarització laboral que comportarà, etc. Per tots aquests motius, des de la CUP Riudoms presentarem una moció al Ple de l'Ajuntament de Riudoms d'aquest dijous 5 de maig per tal que el nostre consistori es mostri contrari a la construcció d'aquest projecte i per a que es suspengui immediatament la tramitació del Pla Director Urbanístic de BCN World.

Per tots aquests motius, el Grup municipal de la CUP proposa al Ple de l'Ajuntament de Riudoms l’adopció dels següents ACORDS:

1.- Mostrar l'oposició pública de l'Ajuntament de Riudoms al projecte de BCN World per les greus conseqüències que representa per la nostra comarca.
2.- Instar la Generalitat de Catalunya a suspendre immediatament la tramitació del Pla Director Urbanístic de BCN World, tal i com s'ha compromès públicament la coalició de partits que ostenten el govern autonòmic.
3.- Fer arribar aquest acord als ajuntaments de Vila-seca i Salou, a la Delegació Territorial de la Generalitat de Catalunya al Camp de Tarragona, als grups parlamentaris del Parlament de Catalunya, al Parlament de Catalunya i al Govern de la Generalitat de Catalunya. 

 

Si voleu més informació sobre el projecte de BCN World, us recomanem que visiteu la pàgina de la Plataforma Aturem BCN World. 

Precarització laboral, impacte ecològic, blanqueig de capital... Aquest és el model de turisme que volem?